фото: pixabay.comНикой не вярва, че числата са изтеглени на случаен принцип.

...
фото: pixabay.comНикой не вярва, че числата са изтеглени на случаен принцип.
Коментари Харесай

Необичайна печеливша комбинация в националната лотария на РЮА: 20 души познаха числата - 5, 6, 7, 8, 9 и 10

фото: pixabay.com

Никой не има вяра, че числата са изтеглени на инцидентен принцип. Ето какво се случи: 

Необичайна печеливша композиция в националната лотария на РЮА докара до обвинявания в машинация и разледване. 20 души познаха шестте цифри и станаха  в рандове – те ще вземат по 5.7 млн. ($370 000). .

Тегленето във вторник на PowerBall докара до печелишва композиция от 5, 6, 7, 8, и 9. А самата PowerBall топка, както може да се досетите, беше 10. Освен спечелилите други 79 души ще приберат по 6283 ранда. Те не са уцелили десетката, само че са познали другата композиция.

Шансовете да се завоюва националната
лотария на РЮА са едно към 42 375 200. Това е броят на комбинациите при избиранена пет разнообразни топки от 50 и на една от 20 топки за PowerBall. Тегленето на топките се излъчва онлайн по националната телевизия. Случаите, в които има повече от един победител, са редки. 20 спечелилия е безпредецентно.



 

След като обществените мрежи в страната бяха заляни от неодобрение, хазартният регулатор на РЮА разгласи, че ще проверява тегленето. Според представителя на NLC Ндивхухо Мафела резултатите ще бъдат оповестени напълно скоро.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР